Welkom op de site van groep 3!

Dit is de groep van juf Tjitske (ma-di-do-vrij), juf Marijke (woe) en LIO-stagiaire juf Lisa (do-vrij).

Houd deze site goed in de gaten, hier vindt u leuke nieuwtjes, filmpjes en foto's van groep 3.

Gister kwam er iemand van de bibliotheek bij ons in de klas. Zij heeft een boek voorgelezen 'Franky'
en daarna zijn we in gesprek gegaan over dingen van vroeger en dingen van nu.

download 1

9200000026260387

Vanwege ons thema Smakelijk Eten hebben de kinderen vandaag pannenkoeken gebakken in de klas!
Eerst moest er gemeten en gewogen worden voor het beslag en werden alle benodigdheden besproken,
daarna werden de pannenkoeken gebakken en mochten de kinderen die dat wilden een stukje proeven.

image2 1

download

Tijdens onze les wereldorientatie van afgelopen vrijdag hebben we een wormenhotel gemaakt. We hebben informatie verzameld en besproken wat de wormen nodig hebben om bij ons te kunnen logeren en we hebben de wormen van dichtbij bekeken. Komende vrijdag gaan de wormen weer terug naar hun eigen huis!

Welkom bij ons in groep 2/3!

Wij starten elke dag met een liedje dat hier goed bij past...

Kom maar binnen, het is .....dag
En het is ontzettend fijn
Dat wij hier met zijn allen heel gezellig samen zijn.

We gaan heel erg ons best doen
We gaan er tegen aan
We willen graag iets leren
Voor we weer naar huis toe gaan!

Bij ons in de klas is het nieuwe schooljaar heel goed van start gegaan
We zijn elke dag hard aan het werk om nieuwe dingen te leren en maken nu al letters en woorden.
Daar zijn we natuurlijk heel erg trots op!

IMG 6578IMG 6578