Welkom op de site van groep 3!

Dit is de groep van juf Tjitske (ma-vrij) en LIO-stagiaire juf Lisa (ma-do-vrij).

Houd deze site goed in de gaten, hier vindt u leuke nieuwtjes, filmpjes en foto's van groep 3.

100th day of school banner

Op 5 februari was het de 100ste schooldag in groep 3! Wat gaat de tijd snel!
Zo'n mijlpaal moeten we natuurlijk wel vieren met elkaar, dus stond de dag in het teken van de 100!

We hebben:

- tot 100 geteld in het Nederlands
- tot 100 geteld in het Engels
- 100 kaartjes verstoppertje gespeeld
- een 100-veld gevuld
- een bouwwerk gemaakt met 100 bekertjes
- 100 + en - sommen gemaakt
- en we zijn nog bezig met het maken van ons eigen honderdveld.

Foto's van deze dag vindt u in ons fotoalbum.

Gister kwam er iemand van de bibliotheek bij ons in de klas. Zij heeft een boek voorgelezen 'Franky'
en daarna zijn we in gesprek gegaan over dingen van vroeger en dingen van nu.

download 1

9200000026260387

Vanwege ons thema Smakelijk Eten hebben de kinderen vandaag pannenkoeken gebakken in de klas!
Eerst moest er gemeten en gewogen worden voor het beslag en werden alle benodigdheden besproken,
daarna werden de pannenkoeken gebakken en mochten de kinderen die dat wilden een stukje proeven.

image2 1

download

Tijdens onze les wereldorientatie van afgelopen vrijdag hebben we een wormenhotel gemaakt. We hebben informatie verzameld en besproken wat de wormen nodig hebben om bij ons te kunnen logeren en we hebben de wormen van dichtbij bekeken. Komende vrijdag gaan de wormen weer terug naar hun eigen huis!