Welkom op de site van groep 3!

Dit is de groep van meester Johan (ma-di) en juf Linda (woe-do-vrij).

Houd deze site goed in de gaten, hier vindt u leuke nieuwtjes, filmpjes en foto's van groep 3.

Groep 3 in coronatijd.

Onze groep 3.

Wat hebben we toch een prachtige groep. We leren samen, spelen samen en soms gaat het ook even mis. Maar dan lossen we het weer samen op.
Voor de coronatijd werkten wij dagelijks in een leescircuit. Na de uitleg werkten we in 4 rondes, waarin een letter centraal stond. We werkten met het chromebook. We lazen de verhaaltjes met de meester of juf, we deden spellen die hoorden bij de letter. We rekenenden of uit het boek, of we deden het rekenen in de vorm van een spel.
Ook leerden we voor het eerst mooie letters schrijven.
En nu ..., nu is het coronatijd. We lezen en rekenen thuis en we zien elkaar in kleine groepjes tijdens de meet. We lezen en rekenen weer goed mee. Ook hebben we een prachtige tekening gemaakt. Die deelden we met elkaar op de parro.Gelukkig krijgen de kinderen hulp van ouders of opa’s en oma’s.
Sommige kinderen zien elkaar nog in het echt tijdens de noodopvang.
Wat zijn jullie toch een prachtig stel kinderen. De meester en juf zijn trots op jullie.
We hopen dat wel elkaar weer snel veilig kunnen ontmoeten op school. Om weer met elkaar te leren lezen, rekenen, schrijven en spelen. Vooral alles samen te doen in onze fijne groep 3.

Tot snel.