Schermafbeelding 2019 09 07 om 09.12.55

Welkom op de site van groep 6!

Dit is de groep van meester Peter (ma-di-do-vrij) en juf Mariëlle (woe).

Houd deze site goed in de gaten, hier vindt u leuke nieuwtjes, filmpjes en foto's van groep 6.

De kinderen van groep 6 hebben natuurlijk weken van het thuisonderwijs mogen genieten. Wat waren ze (en soms ook ouders) na een enkel startprobleempje altijd keurig op tijd in de MEET aanwezig. Goed, hoor! Zo hadden we elke dag contact met elkaar.
Meestal begonnen we als opwarmertje met een spelletje 24-game: Van vier gegeven getallen 24 maken. Vervolgens spraken we door wat er gedaan moest worden en volgde de uitleg voor het werk van die dag en/of voor de volgende dag. Soms korter, soms langer. Meestal sloten we af met een dicteetje. Een enkele keer zongen we even voor een jarige, of kregen we een nieuwe pup te zien. We kwamen echt wel even online bij elkaar op bezoek.
Een van de ouders gaf terug dat ouders de leerkrachten zo ook wat beter hebben leren kennen. En dat is best mooi!
Fijn voor de kinderen dat ze nu weer echt naar school mogen. En ook voor u en mij.
Maar eerlijk gezegd heb ik ook erg van de MEET-momenten genoten.

Peter.

foto site 8 febr