Schermafbeelding 2019 09 07 om 09.12.23

Welkom op de website van groep 7!

Dit is de groep van juf Loraine (ma-vrij).

Houd deze site goed in de gaten, hier vindt u leuke nieuwtjes, filmpjes en foto's van groep 7.

IMG 0974

Alle lampionnen kregen een mooi plekje in de school. De school was mooi versierd. Er was zelfs een dierengrot in de kleuterhal gemaakt. Aan het begin van de route een lichtje, halverwege een spannend muziekje en aan het eind gezellige Sint-Maarten liedjes en een snoepje. Het was een geslaagde lichtjesavond!

In de week van 7 oktober hebben wij meegedaan aan het project ik eet het beter. We hebben het die week gehad over de schijf van vijf en gezonde tussendoortjes. Iedere dag was er een filmpje over het thema met een aantal vragen. Ook hebben wij met elkaar verschillende beweeg oefeningen gedaan en gezonde tussendoortjes gegeten. Op de foto hieronder ziet u verschillende groentes met pindakaas dip. Een aanrader om thuis eens te proberen!

Ook hebben wij op woensdag 9 oktober een basketbalclinic gehad van de Suns.

Een sportieve en leerzame week dus in groep 7!

IMG 0837 IMG 0835

Dit jaar mochten de kinderen van groep 7 de ouderavond organiseren.

De kinderen van groep 7 kregen in duo´s een onderwerp.
Aan de hand van een powerpoint mochten ze dingen vertellen over hun onderwerp. Bij voorbeeld rekenen of spelling.
Bij het begin van de ouderavond deelde de kinderen koffie en thee uit aan de ouders en voor de kinderen was er limonade.
De kinderen van groep 7 vonden het leuk om dit jaar de ouderavond te organiseren.
De kinderen vonden het natuurlijk ook wel spannend.
De juf en onze ouders zijn heel trots op ons.

Chanel en Aiden

thumbnail IMG 0756thumbnail IMG 0754thumbnail IMG 0753