Schermafbeelding 2019 09 07 om 09.12.23

Welkom op de website van groep 7!

Dit is de groep van juf Loraine (ma-vrij).

Houd deze site goed in de gaten, hier vindt u leuke nieuwtjes, filmpjes en foto's van groep 7.

thumbnail

Op woensdag 4 december vierde wij Sinterklaas. De surprises werden al eerder tentoongesteld in de grote hal. Nu mochten we ze eindelijk open maken. Er zaten weer prachtige surprises tussen.

We hadden net met elkaar de klas netjes gemaakt voor het bezoek van Sinterklaas. Niet wetende dat Sinterklaas zijn rommelpieten had meegenomen. De klas was meteen weer een rommeltje (zie foto).

IMG 1292

IMG 0974

Alle lampionnen kregen een mooi plekje in de school. De school was mooi versierd. Er was zelfs een dierengrot in de kleuterhal gemaakt. Aan het begin van de route een lichtje, halverwege een spannend muziekje en aan het eind gezellige Sint-Maarten liedjes en een snoepje. Het was een geslaagde lichtjesavond!

In de week van 7 oktober hebben wij meegedaan aan het project ik eet het beter. We hebben het die week gehad over de schijf van vijf en gezonde tussendoortjes. Iedere dag was er een filmpje over het thema met een aantal vragen. Ook hebben wij met elkaar verschillende beweeg oefeningen gedaan en gezonde tussendoortjes gegeten. Op de foto hieronder ziet u verschillende groentes met pindakaas dip. Een aanrader om thuis eens te proberen!

Ook hebben wij op woensdag 9 oktober een basketbalclinic gehad van de Suns.

Een sportieve en leerzame week dus in groep 7!

IMG 0837 IMG 0835