Welkom op de website van groep 7!

Dit is de groep van juf Marina (ma-woe) en meester Peter (do-vrij).

Houd deze site goed in de gaten, hier vindt u leuke nieuwtjes, filmpjes en foto's van groep 7.

Vlak na de kerstvakantie kregen we bezoek van mevrouw Kim Wilms van de bibliotheek. Ze had een grote krat met boeken bij zich en ook een prachtige poster met wel 80 opdrachten. We hebben met mevouw Wilms afgesproken dat we 28 februari alle opdrachten hebben uitgevoerd. Een heel karwei!

Mevrouw Wilms komt 28 februari weer in de klas om te kijken of het ons is gelukt.
Als dat zo is (We denken dat we 't redden; we werken er heel hard aan) dan krijgen we een mooi boek van haar.
Als het ons niet lukt, dan moet er een tulband voor haar worden gebakken.

Aangezien het een leespromotie-uitdaging is, hebben alle opdrachten met boeken, schrijvers en illustrators te maken.
Het is sowieso een mooie uitdaging, waar de kinderen heel enthousiast aan werken!

kinderen poster                   romy bart

Vrijdag 23 november hielden we de school-voorleesfinale met groep 7 en groep 8. Na een spannende strijd werd Joey Flecken de uiteindelijke winnaar. Joey mag dan ook naar de volgende ronde in de bibliotheek.

Gefeliciteerd, Joey!

voorleeswedstrijd