Schermafbeelding 2019 09 07 om 09.12.23

Welkom op de website van groep 7!

Dit is de groep van juf Loraine (ma-vrij).

Houd deze site goed in de gaten, hier vindt u leuke nieuwtjes, filmpjes en foto's van groep 7.

Dit jaar mochten de kinderen van groep 7 de ouderavond organiseren.

De kinderen van groep 7 kregen in duo´s een onderwerp.
Aan de hand van een powerpoint mochten ze dingen vertellen over hun onderwerp. Bij voorbeeld rekenen of spelling.
Bij het begin van de ouderavond deelde de kinderen koffie en thee uit aan de ouders en voor de kinderen was er limonade.
De kinderen van groep 7 vonden het leuk om dit jaar de ouderavond te organiseren.
De kinderen vonden het natuurlijk ook wel spannend.
De juf en onze ouders zijn heel trots op ons.

Chanel en Aiden

thumbnail IMG 0756thumbnail IMG 0754thumbnail IMG 0753

Eerste schoolweek!

Maandag: Als eerste gingen we in een werkboekje werken en vakantieverhalen vertellen. Toen gingen we werken op een werkblad rekenen. We gingen toen met een filmpje lekker eten en drinken. Om 12 uur lunchen en nog wat werken en naar huis met die banaan!!

Dinsdag: Vandaag zijn we samen met groep 8 naar het park geweest. We liepen netjes in een rij naar het park. We hebben met elkaar gepicknickt op een kleetje. Daarna mochten we lekker voetballen, trefballen of tekenen. We speelde ook met elkaar levend stratego. Toen we terug op school kwamen kregen we nog een ijsje. Tot morgen!

Woensdag: Vandaag gingen we gymmen met juf Loraine. Daarna mochten we nog even buitenspelen.Verder hebben we gerekend, spelling en lezen. We hebben vandaag niks speciaals gedaan. Doei!

Donderdag: Vandaag deden een les van de Kanjertraining met het motertje en de benzine. We hebben ook een verjaardagskalender gemaakt. Tijdschrift lezen was heel leuk. Dat was het weer voor vandaag. Tot morgen!!!

Vrijdag: Vandaag begonnen we de dag met lezen. Verder hebben we buitengespeeld, gerekend en spelling gedaan, Tijdens de Kanjertraining hebben we met elkaar klassenafspraken gemaakt. 's Middags hadden we nog even tijd om te knutselen. Dit was de eerste schoolweek.

Geschreven door Laura en Senna.