Welkom op de site van groep 8!

Dit is de groep van meester Chris (ma-di-do-vrij) en meester Peter (woe).

Houd deze site goed in de gaten, hier vindt u leuke nieuwtjes, filmpjes en foto's van groep 8.

Woensdag 5 juni 2019 vond de sportdag voor de groepen 3 t/m 8 plaats, op het Marinesportpark. Hoewel het weer een beetje tegen viel, was het een geslaagde dag. Dankzij de hulp van ouders en vele ROC-studenten, verliep alles op rolletjes. Bedankt!

DSC 7507

Vrijdag 12 april hielden we de jaarlijkse koningsspelen. Na de opening met het pasapas-lied, waarop we vooral dansten, hebben we ontbeten in de klas. Daarna gingen we lekker voetballen en trefballen op het plein. Het was een sportieve en heel leuke dag!

IMG 1119          IMG 1120

Vrijdag 23 november hielden we de school-voorleesfinale met groep 7 en groep 8. Na een spannende strijd werd Joey Flecken de uiteindelijke winnaar. Joey mag dan ook naar de volgende ronde in de bibliotheek.

Gefeliciteerd, Joey!

voorleeswedstrijd