Welkom op de site van groep 8!

Dit is de groep van juf Loraine (ma-vrij).

Houd deze site goed in de gaten, hier vindt u leuke nieuwtjes, filmpjes en foto's van groep 8.

tijdpad povo defjpg

Wij hadden op 22 september een leuke feestdag. Eerst gingen we nog naar school en hadden ook muziek bingo gedaan. Daarna gingen we om 17:30 eten met elkaar en aten lekker patatjes (zonder bordjes). Toen kregen we te horen wat de leuke verrassing was en dat was lasergamen in het donker. De groep werd in tweeën gedeeld. We mochten uit die twee helften zelf teams maken. Als de andere helft aan het lasergamen was gingen wij verstoppertje doen in het donker. Het was erg leuk. Daarna gingen we nog een groot potje verstoppertje spelen door de hele school, en toen gingen we een leuke film kijken op een grote gym mat en we kregen lekker een chippie. Daarna gingen we weer naar huis. Het was een leuke dag!

geschreven door Rosa en Noah

Feestdag 1Feestdag 2