De Julianaschool ontdek(t) je talent
De Julianaschool is een school die vanuit een veilig en geborgen klimaat inzet op groei en ontwikkeling van talenten van medewerkers en leerlingen.
Kenmerken van ons onderwijs zijn:

• Respect: "jezelf en de ander leren respecteren"
  • Openheid: "zeggen wat je doet, en doen wat je zegt"
  • Creativiteit: "denken in oplossingen"
  • Veiligheid: "een persoonlijke ontwikkeling, in harmonie met anderen"
  • Verantwoordelijkheid: "eigen keuzes kunnen maken en verantwoording hiervoor nemen"

De Julianaschool, een Protestants Christelijke school.
Bij onze visie en bij ons werk laten we ons mede inspireren door de Bijbelverhalen.
Dit vormt de grondslag voor onze school, de basis van waaruit wij denken en doen.
Kenmerken van onze levensbeschouwelijke visie zijn

• We leren onze leerlingen hoop en vertrouwen te hebben in een goede toekomst
  • We leren onze leerlingen respect en zorg te hebben voor elkaar en hun omgeving
  • Op de Julianaschool is er aandacht voor Christelijke vieringen
  • Op de Julianaschool wordt er open gecommuniceerd met ouders en/of verzorgers

Bent u op zoek naar een goede school voor uw kind, u bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek en rondleiding.