Vrijdag 5 oktober was het de dag van de leraar. Veel kinderen verrasten hun leerkracht met een mooie tekening of een klein cadeautje. Na schooltijd konden we genieten van een heerlijke "high tea", aangeboden door de OWG. Super bedankt, allemaal!

De kinderboekenweek 2018 is van start en het thema dit jaar is 'Vriendschap'. Daarom hadden wij vandaag twee echte vrienden bij ons op bezoek 'Buurman en Buurman', want wat kunnen deze vrienden goed samenwerken. Toch was de hulp van onze leerlingen hard nodig om het mysterie op te lossen en dat heeft ervoor gezorgd dat alle klassen een nieuw boek hebben gekregen voor in hun klas.

Op 27 september komt de schoolfotograaf bij ons op school! Er worden onder schooltijd naast de portret- en groepsfoto's ook foto's gemaakt van broertjes en zusjes die bij ons op school zitten. Na schooltijd worden de foto's gemaakt van broertjes en zusjes die niet bij ons op school zitten.

De feestweek is van start! Vanmorgen hebben we de week op het plein geopend met een echt Vlooiencircus en daarna hebben we een goochelschow bekeken. De komende week vinden er dagelijks feestelijke activiteiten plaats die te maken hebben met het circus. Als afluiting geven we vrijdag zelf een echte circusvoorstelling in Sporthal Sportlaan, dus dat is oefenen geblazen!

Vandaag krijgen de leerlingen van groep 6 en 7 verkeersles in onze eigen wijk. Twee verkeersdocenten die zijn aangesloten bij VerkeersLokaal gaan op de fiets, in kleine groepjes, de wijk in om kinderen uitleg te geven bij de verkeerssituaties in de omgeving van de school. VerkeersLokaal is een effectief les-programma dat bijdraagt aan de verkeersveiligheid van kinderen in heel Nederland.