De regering heeft besloten dat vanaf maandag 16 maart alle scholen gesloten zijn tot en in ieder geval 6 april. Dat betekent dat uw kind thuis moet blijven. Wij begrijpen dat dit veel van u vraagt. Wij zullen gedurende deze  periode zorgen voor onderwijs op afstand voor onze leerlingen.

Bent u werkzaam in een vitale functie (zie ook deze lijst die op de site van de RIVM staat)? En u bent niet in staat opvang te realiseren? Indien uw kind geen klachten heeft, mag uw kind wel naar school komen. Wij zorgen voor opvang, binnen onze mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer info
Het RIVM en de GGD geven op hun website antwoord op veel gestelde vragen, ook specifiek voor het onderwijs en de kinderopvang. Daarnaast kun je bellen met het landelijk telefoonnummer waar je met vragen over het coronavirus terecht kunt: 0800-1351.

Drie enthousiaste en gedreven teams van de Julianschool hebben meegedaan aan het damtoernooi! De Pupillen 1 en Welpen 1 zijn vierde geworden en de Welpen 2 zevende. Wij willen hen allemaal van harte feliciteren met het resultaat.

Wij wensen u een heel gelukkig 2020!

Op maandag 30 september was het officieel de laatste werkdag van meester Jaap Buis, want vanaf 1 oktober was hij echt met pensioen! Na heel veel jaren werkzaam te zijn geweest als leerkracht en intern begeleider was het nu tijd om afscheid te nemen van de Julianaschool. Uiteraard hebben wij dit in de eerste week van zijn pensioen met hem gevierd en was er de tijd om hem uitgebreid in het zonnetje te zetten.

Geniet van uw pensioen meester Jaap!

Op maandag 26 augustus is het nieuwe schooljaar weer van start gegaan. De kinderen en collega's vonden het erg leuk om elkaar (weer) te zien. De eerste weken besteden we veel tijd aan de kanjertraining, kennismaking en het wennen aan alle (nieuwe) afspraken en structuren in de klas. Wij verheugen ons op een fantastisch en leerzaam schooljaar!