Gisteren was Sinterklaas bij ons op school. En gelukkig waren Reispiet en Wijspiet er ook. Deze pieten waren in de Zaanse Schans gebleven en hadden heel veel moeite om in Den Helder te komen. Uiteindelijk zijn ze met de boot gegaan, maar toen kwam er water in de boot. De Reddingsbrigade heeft ze kunnen redden en zo zijn ze uiteindelijk toch op tijd bij ons op school gekomen, maar wat hadden ze het koud! Na even op te zijn gewarmd binnen zijn ze toch alle klassen nog in gegaan en hebben we echt een feestdag gehad!

Vandaag hebben de kinderen al Sint Maarten gelopen bij ons op school, wat was het leuk! De Ouderwerkgroep heeft heel erg zijn best gedaan om een prachtige Sint Maarten ruimte te maken, met dit jaar zelfs een schaduwspel!

Vrijdag 5 oktober was het de dag van de leraar. Veel kinderen verrasten hun leerkracht met een mooie tekening of een klein cadeautje. Na schooltijd konden we genieten van een heerlijke "high tea", aangeboden door de OWG. Super bedankt, allemaal!

De kinderboekenweek 2018 is van start en het thema dit jaar is 'Vriendschap'. Daarom hadden wij vandaag twee echte vrienden bij ons op bezoek 'Buurman en Buurman', want wat kunnen deze vrienden goed samenwerken. Toch was de hulp van onze leerlingen hard nodig om het mysterie op te lossen en dat heeft ervoor gezorgd dat alle klassen een nieuw boek hebben gekregen voor in hun klas.

Op 27 september komt de schoolfotograaf bij ons op school! Er worden onder schooltijd naast de portret- en groepsfoto's ook foto's gemaakt van broertjes en zusjes die bij ons op school zitten. Na schooltijd worden de foto's gemaakt van broertjes en zusjes die niet bij ons op school zitten.