De Julianaschool bestaat 100 jaar! Om die reden is er een prachtig jubileumboek gemaakt. Wilt u ook zo'n boek bestellen? Maak dan €20,- over naar NL83 RABO 0330 645 080 t.n.v. Basischool Koningin Juliana o.v.v. Jubileumboek en uw naam en adres. Op=Op

Sinds 8 juni is de school weer helemaal open! Wij werken vanaf dat moment met dit protocol, zo zorgen we met elkaar dat de schoolomgeving een veilige omgeving blijft!

De regering heeft besloten dat vanaf maandag 16 maart alle scholen gesloten zijn tot en in ieder geval 6 april. Dat betekent dat uw kind thuis moet blijven. Wij begrijpen dat dit veel van u vraagt. Wij zullen gedurende deze  periode zorgen voor onderwijs op afstand voor onze leerlingen.

Bent u werkzaam in een vitale functie (zie ook deze lijst die op de site van de RIVM staat)? En u bent niet in staat opvang te realiseren? Indien uw kind geen klachten heeft, mag uw kind wel naar school komen. Wij zorgen voor opvang, binnen onze mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer info
Het RIVM en de GGD geven op hun website antwoord op veel gestelde vragen, ook specifiek voor het onderwijs en de kinderopvang. Daarnaast kun je bellen met het landelijk telefoonnummer waar je met vragen over het coronavirus terecht kunt: 0800-1351.

Drie enthousiaste en gedreven teams van de Julianschool hebben meegedaan aan het damtoernooi! De Pupillen 1 en Welpen 1 zijn vierde geworden en de Welpen 2 zevende. Wij willen hen allemaal van harte feliciteren met het resultaat.

Wij wensen u een heel gelukkig 2020!