In de laatste schoolweek hebben alle kinderen de ouderinfo mee naar huis gekregen, hierin vindt u alle informatie over komend schooljaar.
Klik hier voor een online versie van de ouderinfo.

Fijne zomervakantie!

Het is gelukt! Afgelopen maandag hebben we de kinderen van groep 8 uitgezwaaid omdat ze op kamp zijn gegaan. Met dit weer kan dat natuurlijk niet meer stuk. Op de foto ziet u de kinderen in het doe-bos en we hebben inmiddels begrepen dat zij de eerste nacht welgeteld 30 minuten hebben geslapen. Eén groot feest!

Vorige week is er bij ons camping Juliana geopend in de leshal van de kleuters. Dat was meteen de start van het nieuwe thema. De kinderen spelen dagelijks na hoe het op de camping gaat. Ze schrijven zich in bij de receptie met een handtekening en krijgen een mooi plekje toegewezen in een tent. Het voelt helemaal zomers bij ons op school!

Wat hebben we ons er op verheugd dat we weer open kunnen en dat we alle leerlingen weer bij ons op school mogen ontvangen! Vandaag is het dan eindelijk zo ver. Welkom allemaal!

Bericht van het bestuur:

Beste ouders en verzorgers,

Met elkaar hebben we uitgezien naar de opening van de school. We zijn er klaar voor en toch moeten we nu, net als veel andere scholen, besluiten dat we morgen (8 februari 2021) niet open kunnen. Dat is het gevolg van de weersomstandigheden, we willen voor alles onveilige situaties voorkomen. Een deel van leerkrachten van Kopwerk/Schooltij woont niet dichtbij school en het is op dit moment hoogst onzeker of het morgen verstandig is om de weg op te gaan. En als leerkrachten al op pad gaan, of ze dan (op tijd) op school kunnen komen. Daarbij speelt ook dat de huidige regels bepalen dat groepen niet samen mogen komen. Dat betekent dat we geen enkele mogelijkheid hebben bij de start om te improviseren. Tot slot speelt in onze overwegingen mee dat we ouders en collega’s tijdig willen informeren en niet vanavond laat of zelfs morgenochtend.

Daarom hebben we als Kopwerk-Schooltij moeten besluiten dat onze scholen morgen dichtblijven: er is geen les en geen noodopvang ook wordt er morgen geen thuisonderwijs verzorgd.

Ons uitgangspunt is dat de scholen van Kopwerk-Schooltij dinsdag weer opengaan. U ontvangt daarover nog definitief bericht.

Met vriendelijke groet,

Jan Bot