Heeft u het stukje in de krant gezien? De Julianaschool heeft nu officieel de €750 in ontvangst genomen van het JOGG (jongeren op gezond gewicht) om de wens van de leerlingen (via de leerlingenraad) in te willigen om meer beweegmomenten te hebben tussen de lessen.

Wij zijn nu aan het onderzoeken welke materialen we voor deze beweegmomenten gaan aanschaffen.

De heren van de Pupillen 1 hebben afgelopen zaterdag het onvoorstelbare waar gemaakt. In de finale hebben ze hun tegenstander in een directe confrontatie verslagen en hierbij de zege van dit gedeelte van het schooldamtoernooi veiliggesteld.

De andere teams hebben het ook fantastisch gedaan!

De Pupillen 2 zijn 5de geworden in de poule.

De Welpen 1 zijn 4e geworden

En de Welpen 2 zijn op de 7e plaats geeindigd.

Wij zijn super trots op jullie!
En wensen Pupillen 1 alvast heel veel succes tijdens de volgende ronde op 2 maart in Heerhugowaard.

Vandaag hebben we afscheid genomen van juf Lucia omdat ze met pensioen gaat. Omdat juf Lucia heel erg van theater houdt, hebben wij een voorstelling voor haar in elkaar gezet. Elke groep heeft opgetreden en juf Lucia is verwend met complimenten, kussen en cadeautjes. Lieve juf Lucia, geniet van uw pensioen! Wij gaan u missen!

Gisteren was Sinterklaas bij ons op school. En gelukkig waren Reispiet en Wijspiet er ook. Deze pieten waren in de Zaanse Schans gebleven en hadden heel veel moeite om in Den Helder te komen. Uiteindelijk zijn ze met de boot gegaan, maar toen kwam er water in de boot. De Reddingsbrigade heeft ze kunnen redden en zo zijn ze uiteindelijk toch op tijd bij ons op school gekomen, maar wat hadden ze het koud! Na even op te zijn gewarmd binnen zijn ze toch alle klassen nog in gegaan en hebben we echt een feestdag gehad!

Vandaag hebben de kinderen al Sint Maarten gelopen bij ons op school, wat was het leuk! De Ouderwerkgroep heeft heel erg zijn best gedaan om een prachtige Sint Maarten ruimte te maken, met dit jaar zelfs een schaduwspel!