De regering heeft besloten dat vanaf maandag 16 maart alle scholen gesloten zijn tot en in ieder geval 6 april. Dat betekent dat uw kind thuis moet blijven. Wij begrijpen dat dit veel van u vraagt. Wij zullen gedurende deze  periode zorgen voor onderwijs op afstand voor onze leerlingen.

Bent u werkzaam in een vitale functie (zie ook deze lijst die op de site van de RIVM staat)? En u bent niet in staat opvang te realiseren? Indien uw kind geen klachten heeft, mag uw kind wel naar school komen. Wij zorgen voor opvang, binnen onze mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer info
Het RIVM en de GGD geven op hun website antwoord op veel gestelde vragen, ook specifiek voor het onderwijs en de kinderopvang. Daarnaast kun je bellen met het landelijk telefoonnummer waar je met vragen over het coronavirus terecht kunt: 0800-1351.